PRISER

Hvorfor bryllupsBox

bryllupsBox leverer alt fra den inspirerende gaveæske, shopping, blog og bliver den førende portal når vi taler om bryllupper.

  • Nemt for brudeparret at finde dig.
  • Nemt for dem at kontakte via bryllupsBox
  • Du kan inspirerer brudeparret sammen med os
  • Du øger din synlighed med op til 55%
  • Din forretning kan vækste uden at det koster for meget arbejde fra din side

Alt hvad brudeparret & gæsterne har brug for på et sted

bryllupsBox.dk – Danmarks kommende største brudeportal med alt hvad kunderne har brug for. Vi servicere dem med viden, guides, konkurrencer, inspiration, gaver. Sammen med dig som samarbejdspartner sikre vi dem alt den hjælp og vejledning de har brug for. 
Du kan sikre dem de services samt produkter du tilbyder, gør det nemt for dem og opret dine produkter her online. Gør det nemt for dem og øg din egen indtjening.

Hvis ikke selv du har en onlineshop, så er dette en nem løsning for dig. Hvis du allerede har en så er det om at smide din bestseller som en salgsvarer her, alt er med til at øge din synlighed og øge din forretnings vækst.

Priser

Priserne er opdateret pr. 20. sept. 2021 – Pris for oprettelse i 12 mdr. 
Samarbejdsvilkår sendes manulet pr. e-mail indtil vores system kan levere det ved oprettelse. Du kan bede om det før oprettelse eller efter din oprettelse, send en e-mail til os og vi vender tilbage med betingelserne inden for få timer.

kr. 0,- pr. år

Mini Kit

kr. 169 pr. mdr.

Middle Kit

kr. 249,- pr. mdr.

Deluxe Kit

Gavebox promovering uden profil online

Hvis ikke du har tid til andet end at promovere i vores gavebox, så er det også en mulighed. Vores opstartskampagne tillader dig at sende alt hvad du ønsker at have i helt GRATIS frem til d. 31.02.2022
Herefter er prisen kr. 1200,- pr. gang dog højest 150 stk. af dine produkter. Prisen dækker opbevaring, administration, pakning og forsendelse af dine varer via vores gavebox ud til brudeparret.

Flotte Anmeldelser

Anmeldelser skaber også synlighed

Du ved det og vi ved det, flotte anmeldelser er guld værd. Det bringer ikke bare glæde men flere kunder i butikken.

Vi opfordrer kunderne til at lave anmeldelser ved hvert køb og de foretager, eller hver gang de har været i kontakt med dig eller os.

Anmeldelserne er på bryllupsbox.dk under den respektive profil.

Hvis du har yderligere spørgsmål til os så er du velkommen til at kontakte os.